Huizenaanpak op bezoek bij Greenworks Academy

Huizenaanpak(kers) op bezoek bij Green Works

Huizenaanpak(kers) op bezoek bij Greenworks Academy

Greenworks AcademyOp 11 oktober ging een flinke delegatie van de Huizenaanpak op bezoek bij Green Works Academy in Amsterdam. Doel van het bezoek was om de toepassingen van de nieuwste bouwmaterialen voor isolatie, vochtwering, kierdichting en Nul-op-de-Meter-Renovatie te leren kennen. De toepassing van de juiste materialen zijn van groot belang bij het hoogwaardig verduurzamen van oudere woningen. Meer comfort, minder energieverlies en een gezonde woning. Dat zijn de uitgangspunten voor een duurzame renovatie. Als deze renovatie op termijn leidt tot een NOM-woning of bijna energie neutraal gebouw, dan spreken we van no-regret duurzaam renoveren naar NOM. Greenworks Academy traint duurzaamheids-specialisten.

De specialisten van de Huizenaanpak beslaan het werkgebied van Architecten, Restauratie-adviseurs, Energie-adviseurs, Makelaars, Aannemers en Installateurs. Gezamenlijk zet men zich in om de bestaande particuliere woningvoorraad te verduurzamen in de Regio Haarlem / Zuid-Kennemerland.Huizenaanpak-comfortabel-wonen-lager-energieverbruik-300

 

Over Gantvoort architectuur

Architect, Monumenten deskundige: specialisatie Duurzaam Restaureren, Maatwerk advies, Energie Prestatie Advies. Initiator van Koningin Duurzaam in Haarlem.
Dit bericht is geplaatst in Maatwerk advies, Nieuws met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *