Huizenaanpak komt met nieuwe Website

Huizenaanpak-comfortabel-wonen-lager-energieverbruik-300

 

 

De Huizenaanpak in Haarlem heeft een vernieuwde website. Met de introductie van de nieuwe website is tegelijkertijd een campagne voor Zonnepanelen gestart. Elke huiseigenaar in Haarlem ontvangt bovendien een brief met een aanbod voor Zonnepanelen van de Gemeente Haarlem. De Gemeente Haarlem, met name wethouder Cora Yfke Sikkema,  steunt de Huizenaanpak bij haar werkzaamheden als stichting om de verduurzaming van de Haarlemse bestaande woningen te versnellen.

De Huizenaanpak creëert oplossingen voor duurzame verbeteringen van alle woningtypen in Haarlem, dus het maakt niet uit of u woont in een appartement of in jaren ’30 huis, of wellicht in een monument ergens in het centrum. Voor elk type woning kunnen de adviseurs van de Huizenaanpak u verder helpen. En, het gaat niet uitsluitend om advies.

Na een gesprek kunt u ook beslissen om een concreet verbouwingsplan, met tekeningen voor de aanvraag van evt. vergunningen te laten vervaardigen. Uw keus staat daarbij voorop. Wilt u uitbreiden, een serre, of een extra slaapkamer creëren? Bij de Huizenaanpak vindt u de juiste persoon om u verder te helpen. Ook een totaal-renovatie is mogelijk, de architecten en aannemers van de Huizenaanpak kunnen u op verschillende manieren, middels een aanbesteding of in Bouwteam verder helpen.

Over Gantvoort architectuur

Architect, Monumenten deskundige: specialisatie Duurzaam Restaureren, Maatwerk advies, Energie Prestatie Advies. Initiator van Koningin Duurzaam in Haarlem.
Dit bericht is geplaatst in Maatwerk advies, Nieuws, Projecten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *